PRISKOLLEN

Använd priskollen för att få en uppskattat pris för en solpanelsanläggning till din fastighet.

TILL PRISKOLLEN
Blanketter:
Ansökan solcellsbidragMomsregistrering
IMG_4246
tristand-tiles

Montagesystem

Vi på NTS Group använder oss uteslutande av montegesystem från schweiziska TRITEC Energy. Montagesystemet TRI-Stand tillåter oss att montera solpanel på nästintill alla ytor. TRI-Stand lämpar sig för såväl markmontage som tak montage i flertalet konfigurationer. Titta gärna in under projekt. Där finns exempel på lösningar för olika montage behov.

TRI-Stand är ett unikt montagesystem som bygger på ett ramsystem istället för den konventionella klämman. Detta gör inte bara våra installationer snabbare men också snyggare när man får ett enhetlig solpanels fält utan mellanrum mellan panelerna.

VARFÖR VÄLJA OSS

Med lång erfarenhet och en väletablerad grossist erbjuder vi bara produkter som vi vet är av högsta kvalité. Det ger er som kund en stabil partner som tar hand om er hela vägen från idé till färdig anläggning.

  • Solpanel tillverkad i Europa
  • Högkvalitativa produkter
  • Gedigen erfarenhet

Vanliga frågor

  • Behöver jag bygglov?

    Detta skiljer sig från kommun till kommun. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar byggnadsnämnden i din kommun innan du väljer att installera solceller!

  • Vad händer när det stormar?

    Fjolårets två rejäla stormar lyckades inte blåsa ner en enda panel, så vi skulle våga påstå att ni kan vara helt säkra på att er anläggning kommer sitta kvar så länge huset står kvar!

© Copyright 2016 NTS Group AB